BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, January 12, 2011

Ayuh..kembali ke Universiti Ayuh...

Salam...abg adik akak mak cik pak cik atuk nenek serta saudara sekalian semua.Amboi cam panjang jugak la kan mukadimah aku ni pun muahaahah..Lama tol cendol ni x soksehsokseh kat cini kan.Adoiyai sebut cendol tetiba rasa lapar cendol pula malam2 buta macam ni.Teringat pula aku kat mrs azrul yola ari tu en sayang tu bawa g makan cendol.Fulamak sedap..walaupun cendol tu dihidang dalam bekas polistrin ja tapi dia punya rasa memang terangkat..semangkuk rm2 tapi aku mkn x habis.Mau tk nya pas makan nasi makan cendol pula.Aku la yg ngada2 nk mkn cendol jadi soh la Mrs azrul bw p mkn cendol pula.Makan punya makan sampai x habis..kan x pasal2 kena berletiaq(membebel) dgn mrs azrul  sebab aku paksa dia habiskan cendol aku.Tapi apa2pun aku x nfikan cendol memang sedap.aku ulang sekali lagi memang sedap!!!
Okeyh..kita skip jap cita pasal cendol.La ni aku nk fokus point *alamak cm kedai cermin mata pula hehe* tu..tu..title kat atas tu.korang besa dengar x lagu dalam iklan ayuh kembali ke sekolah ayuh.??so aku ghanti kan dengan ayuh kembali ke universiti ayuh..hahaha.sebagai aku punya title.Jantung aku ni sebenarnya dup dap dup dap bergerak laju macam dengan atlet ambil larian 100 m.Yerla sem baru dah nak mula.Macam2 yang aku fikir sebabnya...Aku kena mula kehidupan baru , di bilik yang baru , bersama kawan baru ,dan subjek2 yang baru...nervouse ooo rasa macam baru masuk jer..ala rasa mcm masa zaman2 sem satu dulu.
Korang nak tahu lagi 2 hari jer sem baru nak buka aku preparation apa pun x wat lagi.muahahahaha..dok nak wat nak wat tapi x wat2 lagi pun.,*penyigan (malas) tol kan anak dara ni*mak aku dok membebel kat aku sebab aku ni jenis last2 minute baru terhegeh-hegeh nak wat sat g ada la barang tu tertinggal barang ni tertinggal.So aku nasihat kan korang supaya jadilah macam aku (berlawanan).
Aku dok menung sorang2 aku dok fikir juga macam manalah sem baru kali ni.Subjek lagi susah2 fuh...very the takut..muahahaah.Pastu sem ni jugak aku baru dapat KO-K/KoKo/Kokurikulum.Member2 len semua dapat sem satu aku sem dua baru dapat.Masa aku sem satu member2 g KO-K ari sabtu aku ari sabtu landing time...nah ambik ko sem dua ko dah dapat KO-Kyana..ko xdak can la nak landing2 time mcam sem satu dulu..mak..ampun....huhuhu.
Nak di jadikan cita *memang aku tengah story ni* korang nak tahu aku dapat KO-K apa sem kali ni..aku dapat PEMBANGUNAN KELUARGA..aku ulang suara PEMBANGUNAN KELUARGA.Patutla masa aku cek dalam portal kod KO-K aku xdak rupanya KO-K yang aku dapat ni (pembangunan keluarga) baru di tubuhkan.Wah pas ni siapa yang ada masalah keluarga ka rumah tangga ka boleh la meh cari aku muahahahmuahah...confirm..masalah bertambah..hehehe.Tapi aku tau pembangunan keluarga...ni mesti best.Sekurang kurang nya aku boleh belajar tentang hal2 kekeluargaan ni..maklumlah...dah besar (dah memang besar pun aku nih) dah nak masuk alam kekeluargaan katakan (adoi..gatainya..nyamuk gigit ..)
Tapi kalau nak tau apa yang akan jadi seterusnya pada kehidupan2 aku di alam sem baru ni..sama2 kita nantikan...wahwah..tunggu dan lihat...(interframe pula aku ni..)..nanti aku story moly lagi nah,.Mata aku dah tersa pedih2 ni.Ini menunjukkan.........................(Isi tempat kosong yer)...
Ok..bubye..bubbye..semua..bloggers2222..n yang bukan bloggers....jugak..


pintu gerbang uum yang sedang menanti kepulanganku...hahahha
picture google images


ok..jap..jap sebelum masuk tido aku ada sedikit pemanis untuk korang
bismikallah..humma..ahya..wa'amud
dengan nama Allah aku hidup dan aku mati
selamat..malam...tidurlah..sayangku..(lirik lagu faizal tahir)

3 comments:

bukan photographer said...

xpenah lagi sampai ke uum walaupon dlu blaja kat changlun

bukan photographer said...

xpenah lagi sampai ke uum walaupon dlu blaja kat changlun

Mrs azrul said...

ooo..ala..cnglun dengan uum x jauh pun..dah dekat sanagt tu..