BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, January 8, 2011

Contest Saat Pertama Bersama Si Cinta Hati

Assalamualaikum to all of you..wah..speaking gitu aku nih malam2 buta macam ni.Saja sebenarnya..hehe cuma aku nak gitau la tadi aku buka blog aku ja tetiba aku terpandang satu  warkah.(.wah..bukan main lagi yer) daripada wawa comell.Dia suggest aku masuk contest yang telah dia anjurkan untuk kali ni..thanks wawa comel..Contest ni  unik n sangat cute (macam tuan yang anjur contest ni..wawa)sebab dia ala2 Love Story gitu.Kalau tak percaya cuba tengok tajuk dia 'Contest Saat Pertama Bersama Si Cinta Hati'..sangat cute kan!!!Mudah ja contest ni sebab kita hanya perlu menceritakan saat pertama bersama si cinta hati berdasarkan gambar korang dan pasangan korang.
Oklah..tanpa melengahkan masa mehh..aku tunjuk gambar apa yang aku gunakan untuk contest kali ni.Gambar ni aku jadikan biar nampak ala-ala nostalgia lama supaya nampak lebih suit..(hehehe suit ker..perasan betul aku ni)..Dah bersedia...!!!!Lihat di bawah ini jeng..jeng...
:)A
:)Z
:)R
:)U
:)L
:)Y
:)A
:)N
:)A


Macam video klip lagu dulu-dulu hehehee

Di bawah ini pula beberapa ujian yang perlu aku jawab semasa menyertai contest ini...

*Berapa lamakah anda telah bersama dengan encik chenta hati?
Hubungan ini telah lahir selama 2 Tahun 8 Bulan 4 Minggu & 1 Hari
(11 April 2008-11 April 2011 dah kira 3 tahun)

*Ceritakan saat pertama (gambar)anda bersama encik cinta hati?
Gambar ni gambar masa tahun lepas (2010). Excatly gambar ni gambar FIRST kami celebrate month of anniversary.Pasangan lain sambut anniversary setahun sekali.Yang kami ni sambut tiap bulan tapi dalam tepon la heheh.Bila genap ja tanggal 11 x kisah la bulan apa Januari ka Februarika dan sewaktu denganya kami akan sambut.Nak di jadikan cita sebelum ni tiap2 bulan bila tiba tanggal 11 kami akan ucap melalui telefon.Tapi xsangka pula tanggal 11.11.2010 dia nk wat suprise macam ni.Walaupun hanya sepotong kek tapi sangat bermakna bagi aku sebab kek yang dia bagi adalh kek favourite aku iaitu Moist Strawberi Chocalate Cake.Aku memang terharu sangat.Cuba bayangkanlah tiap2 kali kami sambut year of anniversary dan month anniversary kami masing2 cuma boleh wich melalui telefon dan kirim hadiah melalui pos sebab seorang belajar di utara seorang lagi bekerja di selatan.Dalam hampir 3 tahun ni..kiranya kami dah sambut anniversary of month bersama2 sekali dan anniversary of year sekali.Selebihnya dalam tepon hehehhe..Oleh itu gambar ni lah bukti FIRST TIME sambut anniversary of month heheh dalam keta pulak tu sebab masa tu hujan.Dan satu lagi apa yang buatkan hubungan kami nampak comey cam kikilala adalah  tarikh anniversary of year kami iaitu 11 April adalah sama tarikh dengan hari lahir encik cinta hati iaitu 11 April jugak hehehe.

Anniversary of the year : 11 April 2008
Birthday Mr Azrul (encik cinta hati ) : 11 April 1987
(The most important date)
&
Nama 69 (tunggang terbalik)
AZRUL
ANAYL

*Tagline Mrs Azrul kepada Mr Azrul (Si Cinta Hati)
I NEED YOU ONLY TWO TIME NOW AND FOREVER



Oleh itu dengan riang gembira dan happy-happy ni Mrs Azrul nak tag contest yang cute miut ni kepada member yang sedang bunga-bunga cinta
1)bananapple
2)  syrupmasin
3)yanieyuhuu

sekian...da.....zzzzz 

5 comments:

++ applelicious ++ said...

thanks yea sebab sudi join contest wawa ni. :) :) :) .
nanti kamoo check nama dalam senarai peserta taw.
make sure nama dan link kamoo betul.
if ada sebarang masalah,please inform wawa secepat mungkin.wiii~

Mrs azrul said...

hehe dh cek wawa comey..alhmdulillah semua betul

bella nabila said...

my laling bella tag kamoo ya...

~WaNniE~ said...

So sweet

Mrs azrul said...

tima kasih wannie laling...