BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, January 4, 2011

Morning..yang Indah

Salam..wat bloggers2 semua.Thanks pada sapa yang singgah follow milo n yang post comment.mf la sebab ada yang yana xsempat balas comment.Ada jugk yang yana x leh follow bukan sebab xnk follow tapi bila nk follow susah sikit sebab ada link yang menutup tempat follow tu.So yana minta sorry sangat2 tp yana akan cuba jugak follow korang korang sumer.
Bangun pagi ni aku rasa segar sangat cuaca xla panas sebab diseluputi awan mendung.mungkin nak hujan agaknya.Tapi apa2 pun morning pagi ni sangat sangat la indah.Pagi2 macam ni perkara pertama yang selalu aku wat pas bangun pagi aku akan pastikan aku buka semua tingkap yang ada dalam bilik aku.Korang tau segar gila bila dapt hidu udara segar.Orang kata udara pagi2 ni boleh wat awek muda tu yang aku dok p sedut udara pagi2 tu huahuahua.
Dalam keadaan cuaca pagi yang indah ni kalo kadang2 berangan syiok gila.Aku teringin dok kat satu kawasan ala2 fairytale gitu.Wahhhhh mesti best kan tangkap gambar pula..bila la nk jadi kenyataan ni..*thinking kejap*.Korang xteringin ka nak jadi ala2 fairytale??Kalau xdapat kawen ala2 fairytale pun dapat merasa pemandangan ala2 fairytale pun ok gak kan..hahahaha (aku ni suka melalut bukan2 kan).
Tapi xsalah kalau kita berngan kadang2 angan2 tu la yang akan jadi kenyataan (erm xmungkin kot hahah)Erm aku xkisah yang penting aku memang suka berangan biarla macam mat jenin pun janji dapat apa yang aku nak walaupun dalam keadaan berangan sekalipun..heheheh


Location : Simpang Empat , Alor Setar

2 comments:

an nur said...

kan baz kalo zaman2 frytale dulu ade blog.. leh cuci mate tengok dorang amik gamba. kan? hahaha.

Mrs azrul said...

betul tu..best kalo dari zaman dulu dah ada blog..confirm suma members2 blog masing2 boh gmbr ala2 fairy tale